Araç Filomuza İki Adet Traktör Kattık

Alaca Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Alaca Belediyesi bünyesine iki adet yeni traktör alınarak, ilçe halkına hayırlı olması dileklerinde bulunuldu. Alaca Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Halkımıza verdiğimiz hizmetin daha güçlü olması adına Belediyemiz bünyesine iki yeni traktör kattık. İlçe halkımıza hayırlı olsun” denildi.

BELEDİYE BAŞKANI ŞALTU, KAMPANYAYA DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şaltu, ilçede başlatmış oldukları kitap okuma kampanyasına destek olanlara şükranlarını sundu. Alaca’da başlatılan kitap okuma kampanyasında küçük büyük demeden herkes evinde kitap okudu. Belediye Başkanımız Şaltu, ilk olarak kampanyayı başlatmış ‘Şimdi kitap okuma zamanı’ diyerek sosyal medya hesabından duyuruda bulunmuştu. Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şaltu, “Okuma Kampanyamıza destek olan tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Şimdi Okuma Zamanı” dedi.

Personellerimizden Sedat Yalçınkaya Emekli Oldu

Belediyemizde uzun yıllar zabıta memuru olarak hizmet veren Sedat Yalçınkaya emekli oldu.
Emekli olan Sedat Yalçınkaya’yı Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, makamında ağırladı. Başkan Şaltu, Yalçınkaya’ya belgesini teslim ederken bir de hediye vererek, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Şaltu, Yalçınkaya’ya bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’den Başkan Şaltu’ya Ziyaret

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Eşi Elif Ünlü ile birlikte Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şaltu’yu makamında ziyaret etti. Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şaltu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

Belediye Personeli’ne İş Güvenliği Eğitimi

Alaca Belediyesi personeline iş güvenliği ile alakalı eğitim verdi. Belediye’nin personeline yönelik eğitimleri devam ediyor. İş güvenliği uzmanları tarafından Belediye Meclis salonunda iş güvenliği eğitimi düzenlendi.
Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, halka hizmet konusunda belediyenin önemli bir aktör olduğunu belirterek, “Bu anlamda personelimize sık sık eğitimler düzenliyoruz. Amacımız hizmet kalitemizi arttırmak” dedi.