YENİ KORONAVİRÜS RİSKİNE KARŞI 14 KURAL

Veli Çayırı halkımızın kullanımına kapatıldı

İlçemizde korona virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında mesire alanı olarak kullanılan Veli Çayırı halkımızın kullanımına kapatıldı.

Belediyemiz dezenfekte çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor

Alaca Belediyesi yeni tip Koronavirüs’e karşı önlem amaçlı ilçe genelinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin birçok noktasında temizlik yapan belediye ekipleri, kamu kurum ve kuruluşlar da da dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca belediyemizden 65 yaş üstü hastalarımızın evlerinden çıkmamaları ve tüm vatandaşlarımızın ise gerekli olmadıkça evlerinden çıkmamaları konusunda da sık sık duyurular yapılıyor.

Dezenfekte çalışmaları ilçe genelinde halkımızın yoğunlukla kullandığı otobüs terminali, taksi durakları, eczaneler gibi yerlerde de yapılıyor. Ayrıca cadde ve sokaklarda belediye personelimiz tarafından yıkanıyor.