Alaca’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında program düzenlendi. Düzenlenen program ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunularak başlandı. Daha sonra ise Kaymakam Kürşad Atak, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve diğer protokol üyeleri ilçe şehitliğini ziyaret etti. Burada şehitler için dualar edildi. Akabinde ise öğle namazında Mevlid-i Şerif okunarak hatimler indirildi.
Protokol üyeleri Cumhuriyet Meydanı’nda 15 Temmuz konulu resim sergisinin açılışı gerçekleştirdi. 15 Temmuz Gazilerimiz ve şehit ailelerimizde protokol üyeleri tarafından ziyaret edildi.

Salim Uslu’dan Alaca Belediyesi’ne ziyaret

AK Parti Çorum eski Milletvekili ve TBMM İdari Amiri hemşehrimiz Salim Uslu ve Alaca eski Belediye Başkanı Mahmut Köksal, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Rağıp Ağaçdan ile birlikte Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şaltu ve Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Arslan’ı ziyaret ettiler.