8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Afet durumunda Alaca’nın beslenme kapasitesi tespit edildi

Türk Kızılay’ı Ankara Bölge Afet Yönetimi Birim Yöneticisi Deniz Adir ve Afet Yetkilisi Erkan Damar, Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kızılay Alaca Şube Başkanı Fatih Arslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, “Allah göstermesin ilçemizde afetlik bir durum söz konusu olduğunda Alaca’nın beslenme kapasitesinin tespit çalışmalarını gerçekleştirdik. Böyle bir durumu kimse istemez ancak, yaşamamız durumunda beslenme kapasitemizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Türk Kızılay’ı Ankara Bölge Afet Yönetimi Birim Yöneticisi Deniz Adir ve Afet Yetkilisi Erkan Damar’a ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Şaltu, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti

Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, okul idarecileri ile görüştü. Alaca Belediyesi olarak her zaman eğitim kurumlarının yanında olduklarını ifade eden Başkan Şaltu, “Ne zaman neye ihtiyacınız olursa her zaman yanınızdayız. Bunu yaptığımız çalışmalar ile de gösteriyoruz zaten. Eğitime olan desteğimiz her zaman sürecek” dedi.

Başkan Şaltu, Muhasebeciler Haftası’nı kutladı

Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şaltu, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası nedeniyle Alaca Temsilcisi Nihat Turgut’u ziyaret etti. Tüm muhasebecilerin haftasını kutladığını belirten Başkan Şaltu, Nihat Turgut ile bir süre sohbet etti.