LGS 1’incisi Hafız Yasin Yazıcı’dan Başkan Şaltu’ya ziyaret

LGS’de 500 tam puan alarak 1. olan Hemşehrimiz Hafız Yasin Yazıcı, babası ile birlikte Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’yu ziyaret etti. Çorum’da ana sınıfında okumayı öğrenen, 11 ayda hafız olan Yasin Yazıcı, 1 milyon 472 bin 303 öğrencinin katıldığı LGS sınavında tüm soruları cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu. Eğitim hayatının yanı sıra sınav hazırlanırken okuldaki öğretmenlerinin büyük destek verdiğini aktaran Yazıcı, “Akademik eğitimim yanı sıra hafızlığımı da her gün tekrar ettim. Bunun bana zararı değil faydası oldu” dedi. Hafız Yasin Yazıcı, babası ile birlikte Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’yu ziyaret etti. Belediye Başkanı Şaltu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Hafız Yasin Yazıcı’nın kendilerini gururlandırdığını ifade etti. Başkan Şaltu, Yazıcı’ya bundan sonraki eğitim hayatında başarılar dileyerek, ödüllendirdi.

Sohbeti Başlat
Merhaba Nasıl Yardımcı Olabilirim ?
Merhabalar
Nasıl Yardımcı Olabilirim ?